Se incarca...

Returnarea in 30 de zile

Returnarea in 30 zile

Suntem increzatori in politicile comerciale practicate, suntem transparenti si oferim produse de o calitate deosebita. Pentru a va asigura de toate acestea, termenul de returnare pentru produsele pe care le comercializam este de 30 de zile.

Pentru a beneficia de returnarea produselor in 30 zile, va rugam sa completati cererea de retur/schimb produse direct din contul dumneavoastra si apoi sa trimiteti produsul/produsele returnate cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data primirii produsului. Produsele primite dupa 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returnarea produselor se poate face fie prin Curier Mini Kidi, fie prin Posta Romana sau prin orice alta firma de curierat doriti.
Returul prin curierul MiniKidi este de 11 lei pentru toate localitatile din Romania.
Taxa de transport prin Posta Romana este de aproximativ 5.00 lei.

Costurile de transport retur sunt suportate de catre cumparator si, in cazul optarii pentru returnarea prin curierul MiniKidi, acestea vor fi scazute din suma ce trebuie returnata. In cazul in care produsul este defect sau s-a livrat alt produs decat cel din comanda, constul de transport retur este suportat de catre Mini Kidi, daca returul se face prin curierul Mini Kidi.

Contravaloarea in bani sau in produse

In functie de optiunea dumneavoastra, suma rezultata prin stornarea produselor returnate, din care sunt scazute cheltuielile de transport (in cazul in care ati optat returnarea prin curier  MiniKidi), o puteti folosi fie pentru achitarea altor produse, fie vi se va vira in contul mentionat in Cererea de retur in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Mini Kidi. Daca se opteaza pentru schimb de produse, respectiv o noua comanda, aceasta se supune tarifelor de transport standard. Este gratuita livrarea produselor achizitionate la schimb doar daca valoarea lor depaseste suma de 99 lei.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de copia facturii de achizitie.

Returnare produse cu primirea contravalorii acestora in bani

In cazul in care doriti returnarea produselor si primirea contravalorii acestora in bani, aveti de parcurs urmatorii pasii:

1. Intrati in "Contul meu" si selectati sectiunea "Returnare produse".
2. Alegeti produsul/produsele pentru retur.
3. Alegeti modalitatea de retur/livrare.
4. Alegeti adresa de la care se face ridicarea returului, in cazul in care ati optat pentru curierul Mini Kidi.
5. Completati datele privind "banca" si "contul iban" in care doriti returnarea banilor."
6. Selectati motivul returului. Se va incarca automat contravaloarea returului daca ati selectat curierul Mini Kidi. Pentru produsele defecte se va afisa suma de 0 lei.
7. Dati click pe butonul "Trimite cererea".
8. Cererea va fi trimisa si preluata de noi in cel mai scurt timp.
9. Dupa ce cererea a fost preluata veti putea descarca din cont eticheta coletului. Adresa de returnarea a produselor: Anadomcom SRL, Jud. Ilfov, Loc. Pipera (Voluntari), CP 077191, Bdul Pipera nr. 134, vila 8, numar telefon de contact 07711757173.

Returnare produse cu schimb de produse: 

In cazul in care doriti schimbarea produselor, aveti de parcurs urmatorii pasii:

1. Intrati in "Contul meu" si selectati sectiunea "Schimb produse".
2. Alegeti produsul/produsele pentru retur.
3. Alegeti modalitatea de retur/livrare.
4. Alegeti adresa de la care se face ridicarea returului.
5. Adaugati produsele pe care le doriti la schimb, cautand dupa cuvinte cheie din denumirea lor.
5. Selectati motiv retur.
6. Dati click pe butonul "Trimite cererea".
7. Cererea va fi trimisa si preluata de noi in cel mai scurt timp.
8. Dupa ce cererea a fost preluata veti putea descarca din cont eticheta coletului. Adresa de returnarea a produselor: Anadomcom SRL, Jud. Ilfov, Loc. Pipera (Voluntari), CP 077191, Bdul Pipera nr. 134, vila 8, numar telefon de contact 07711757173.


Observatii

Produsele returnate vor fi expediate catre Vanzator in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele comandate ca si set vor fi transmise in intregime.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul in care nu sunt respectate conditiile de mai sus, dar si in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Aceasta optiune de returnare in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre renuntarea la cumparare.