Se incarca...

Returnarea in 30 de zile

Returnarea in 30 zile

Suntem increzatori in politicile comerciale practicate, suntem transparenti si oferim produse de o calitate deosebita. Pentru a va asigura de toate acestea, termenul de returnare pentru produsele pe care le comercializam este de 30 de zile.

Pentru a beneficia de returnarea produselor in 30 zile, va rugam sa completati cererea de retur direct din contul dumneavoastra si apoi sa trimiteti produsul/produsele returnate cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data primirii produsului. Produsele primite dupa 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returnarea produselor se poate face fie prin Curier Mini Kidi, fie prin Posta Romana sau prin orice alta firma de curierat.
Returul prin curierul MiniKidi este de 11 lei pentru toate localitatile din Romania.
Taxa de transport prin Posta Romana este de aproximativ 5.00 lei.

Costurile de transport retur sunt suportate de catre cumparator si, in cazul optarii pentru returnarea prin curierul MiniKidi, acestea vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata. In cazul in care produsul este defect sau s-a livrat alt produs decat cel din comanda, consturile de transport retur este suportat de catre Mini Kidi, daca returul se face prin curierul Mini Kidi.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de copia facturii de achizitie.

Pasi returnare:

Puteti beneficia de optiunea de returnare in 30 zile parcurgand urmatorii pasii:

1. Intrati in contul dvs. de client in sectiunea "Returnare produse" sau "Schimbare produse".
2. Alege produsul pentru retur.
3. Alege modalitatea de retur/livrare.
3. Alegeti adresa de la care se face ridicarea returului.
4. Metoda pe care o doriti pentru retur.
5. Motivul returului.
6. Dati click pe butonul "Trimite cererea".
7. Cererea va fi trimisa si preluata de noi in cel mai scurt timp.
8. Dupa ce cererea a fost preluata veti putea descarca din cont eticheta coletului. Adresa de returnarea a produselor: Anadomcom SRL, Jud. Ilfov, Loc. Pipera (Voluntari), CP 077191, Bdul Pipera nr. 134, vila 8, numar telefon de contact 07711757173.

Contravaloarea in bani sau in produse

In functie de optiunea dumneavoastra, suma rezultata prin stornarea produselor returnate, din care sunt scazute cheltuielile de transport (in cazul in care ati optat returnarea prin curier  MiniKidi), o puteti folosi fie pentru achitarea altor produse prin efectuarea unei noi comenzi, fie vi se va vira in contul mentionat in Cererea de retur in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre Mini Kidi. Daca se opteaza pentru o noua comanda, aceasta se supune tarifelor de transport standard.

Observatii

Produsele returnate vor fi expediate catre Vanzator in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele comandate ca si set vor fi transmise in intregime.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul in care nu sunt respectate conditiile de mai sus, dar si in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Aceasta optiune de returnare in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre renuntarea la cumparare.