Se incarca...

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la returnare.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, la optiunea cumparatorului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.