Se incarca...

Cum platesc

Pentru cumpararea produselor de pe MiniKidi.ro aveti la dispozitie 3 modalitati de plata: plata ramburs, plata prin ordin de plata sau plata cu cardul.

1. Plata ramburs (numerar la livrare)
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii electronice a comenzii.

2. Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de MiniKidi.ro, factura ce va fi trimisa la adresa de email indicata.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Denumire firma: Anadomcom SRL
Cont: RO71INGB0000999902724460, deschis la banca ING Bank N.V. Amsterdam
CIF: RO29197971, J40/11994/201

3. Plata cu cardul on-line
Magazinul online www.minikidi.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca minikidi
Visa     Master Card