Se incarca...

Scrisoare de la MiniKidi

Dragi parinti, bunici, nasici, mosici,

Incepand cu 2012 aveti un nou aliat in gasirea hainutelor perfecte pentru bebelusii vostri dragi – magazinul online MiniKidi.ro.

Mini Kidi va deveni magazinul vostru preferat, pentru ca va asigura toate tipurile de produse si informatiile necesare luarii deciziei de cumparare a unor hainute, chiar si in mediul virtual.

Gandit de persoane care s-au confruntat cu neajunsurile anumitor modele, materiale, masuri neprotrivite, Mini Kidi va va incanta prin lucruri practice, ideale pentru fiecare etapa de crestere a copilului.

Mai mult, bucuria si veselia se vor simti, dar se vor si vedea, deoarece modelele colorate si cu imprimenuri nostime ii vor incanta atat pe cei mici, cat si pe adulti.

Un alt avantaj al magazinului Mini Kidi il constituie modalitatea facila prin care puteti comanda si intra in posesia produselor dorite. Fie ca veti fi nasici si gasiti cu greu timpul pentru a merge la cumparaturile premergatoare fericitului eveniment de crestinare a micutilor, fie ca sunteti proaspeti parinti si incercati sa va organizati timpul dupa venirea micutului pe lume, noul magazin online va garanteaza o comanda usoara si livrare in toata tara (48 ore in Bucuresti si 72 ore in restul tarii).

In cazul in care produsul nu corespunde asteptarilor voastre, il puteti returna in termen de 30 de zile.

Va invitam sa intrati in magazinul nostru si sa descoperiti lumea vesela a hainutelor pentru copii!

Cumparaturi placute!