Mini KidiMini Kidi

Returnarea in 30 zile

Suntem increzatori in politicile comerciale practicate, suntem transparenti si oferim produse de o calitate deosebita. Pentru a va asigura de toate acestea, termenul de returnare pentru produsele pe care le comercializam este de 30 de zile.

Pentru a beneficia de returnarea produselor in 30 zile, va rugam sa solicitati formularul de retur la adresa contact@minikidi.ro, pe care trebuie sa il completati si sa il trimiteti impreuna cu produsul/produsele returnate cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data primirii produsului. Produsele primite dupa 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returnarea produselor se poate face fie prin Curier Mini Kidi, fie prin Posta Romana sau prin orice alta firma de curierat.
Pentru Bucuresti si localitatile: Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu si Rosu taxa de transport retur prin curierul MiniKidi este de 8.99 lei.
Pentru celelalte localitati taxa de transport retur este de 11 lei.
Taxa de transport prin Posta Romana este de aproximativ 2.56 lei.

Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si, in cazul optarii pentru returnarea prin curierul MiniKidi, acestea vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de copia facturii de achizitie.

Pasi returnare: 

Puteti beneficia de optiunea de returnare in 30 zile parcurgand urmatorii pasii:

1. Solicitati formularul de retur trimitand un e-mail in acest sens la adresa contact@minikidi.ro.
2. In cazul in care apelati la curierul MiniKidi.ro, va rugam sa trimiteti formularul de retur pe email la adresa contact@minikidi.ro. Coletul dvs. va fi preluat in maxim trei zile lucratoare de la primirea pe e-mail a formularului de retur.
3. Trimiteti cel tarziu in cea de-a 30-a zi calendaristica de la receptionarea coletului produsele si formularul de retur completat la adresa de mai jos.
4. Optati pentru contravaloarea produselor returnate in bani sau in produse.
5. Coletul trebuie sa contina produsele ce se doresc returnate, precum si o copie a facturii pe care sunt trecute aceste produse. Va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume/Adresa: Str. Nr., Localitate, Judet

Destinatar: Anadomcom SRL/Bd. Pipera nr. 134, vila 08, Voluntari, Ilfov 

Contravaloarea in bani sau in produse

In functie de optiunea dvs., suma rezultata prin stornarea produselor returnate, din care sunt scazute cheltuielile de transport (in cazul in care ati optat returnarea prin curier  MiniKidi), o puteti folosi fie pentru achitarea altor produse, fie vi se va vira in contul mentionat in formularul de retur in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Mini Kidi. Oricare dintre cele doua optiuni trebuie mentionata in formularul de retur.

Observatii

Produsele returnate vor fi expediate catre Vanzator in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele comandate ca si set vor fi transmise in intregime.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul in care nu sunt respectate conditiile de mai sus, dar si in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Aceasta optiune de returnare in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre renuntarea la cumparare.